Beste Reiziger,

De wereld van Odysseus Luxe vakanties & Prive Rondreizen is een wereld van beleven, ervaren en vooral van genieten. Dichtbij of ver weg, bekend of onbekend, ontspannend of avontuurlijk, ongeacht of u alléén reist, met z'n tweeën of met familie en vrienden. Ons vakantieaanbod is altijd gebaseerd op kwaliteit, flexibiliteit, individueel...

Wist U dat wij…..

Accommodatie: boekt Odysseus ook hotels buiten haar aanbod?

Ja, op voorwaarde dat het hotel voldoet aan de kwaliteits- en service normen van Odysseus LV&R. Wij staan bovendien zeer open voor uw suggesties en uw ervaringen.

Accommodatie: hoe weet ik zeker dat het hotel van goede kwaliteit is?

Odysseus werkt uitsluitend met hotels van de hogere / hoogste categorieën. Een eerste klasse hotel heeft 4 "sterren", een luxehotel 5 en de buiten categorie 6 "sterren". Lagere categorieën behoren niet tot het Odysseus aanbod, zij het dat het aanbod op unieke bestemmingen ons geen andere keuze toelaat.

Accommodatie: wie bepaalt de "sterren" bij Odysseus?

Odysseus hanteert eigen criteria in haar classificatie. Ze doet dit om de hotels in alle bestemmingen onderling te kunnen vergelijken. Odysseus volgt dus niet altijd de classificatie van de betrokken landen daar die te sterk uiteenlopen. Om duidelijk te maken dat Odysseus haar eigen beoordeling volgt zijn de "sterren" vervangen door het Odysseus logo (de bootjes).

Autohuur: kan Odysseus zorgen voor een huurauto bij aankomst?

Odysseus is u graag behulpzaam bij het reserveren van een huurauto op uw vakantiebestemming. Aanmelden bij uw aanvraag voor een offerte  wordt op prijs gesteld.

Groepen: organiseert Odysseus begeleide groepsreizen?

Odysseus specialiseert zich in individuele vakanties van de hoogste kwaliteit. Echter grote families en / of vriendengroepen, die met elkaar willen reizen zijn wij ook graag van dienst. Groepsvertrekken op vaste vertrekdata worden door Odysseus niet aangeboden. Samengevat: de groep mag /kan net zo groot zijn als diegene,  die de reis aanmeldt wenst

Honeymoon: hoe vind ik het beste aanbod in een exotische omgeving?

Meer dan een derde van het Odysseus aanbod is geschikt voor huwelijksreizen. We raden u absoluut aan uw wensen te bespreken met onze reisexperts. Zij zullen u adviseren betreffende het beste seizoen, de fraaiste bestemmingen en over de beste voorwaarden "all over the world ".

Honeymoon: organiseert Odysseus ook de huwelijkcermonie in het buitenland?

Ja, in bepaalde landen zoals bv Mauritius kunt u officieel trouwen met geldigheid in uw thuisland.  Odysseus verleent u graag assistentie met het organiseren van de huwelijksreis en -ceremonie.  

Reisbureau: waar kan ik mij informeren?

U kunt contact nemen met uw vertrouwd, professioneel en bij de ANVR aangesloten reisbureau of direct met Odysseus, Luxe Vakanties & Rondreizen. Zie ook de vermelding op de home page van onze website.

Specials: geeft Odysseus kortingen?

Odysseus voegt in vele gevallen extra waarde toe aan haar specials. In het laagseizoen krijgt u voor dezelfde reissom bijvoorbeeld extra nachten gratis, of een upgrade naar een hoger typekamer of "credit" te gebruiken voor maaltijden etc. Zie ook de link "Aanbiedingen" op de home page van onze website.

Specials: hoe recent zijn de aanbiedingen bij Odysseus?

Odysseus vult dagelijks haar aanbod aan met de allerlaatste specials en voordelen. Contacteer uw Odysseus vakantie-expert.

Transfers: verzorgt Odysseus ook mijn transfers bij aankomst en vertrek?

Op vrijwel alle bestemmingen heeft Odysseus een keuze aan privé transfermogelijkheden. Van een auto tot limousine en helikopter. Raadpleeg onze experts.

Verzekering: is een reisverzekering inbegrepen in een Odysseus pakketreis?

Nee, maar een reisverzekering op maat  zal u bij boeking worden aangeboden door onze vakantie-experts.

Vluchten: kan ik enkel een vlucht boeken?

Bij Odysseus kunt u geen losse vluchten boeken, enkel in combinatie met privé transfer en accommodatie.

Vluchten: moet ik bij Odysseus ook mijn vlucht boeken als ik accomodatie besteld heb?

Reserveert u uw accommodatie bij Odysseus dan zullen u tevens de vlucht / vluchten worden aangeboden die aansluiten bij uw vakantiereis. U bent echter vrij uw vlucht zelf te reserveren en de privé transfer en accommodatie bij Odysseus.

Zekerheid: heb ik wettelijke bescherming bij Odysseus?

Odysseus is als reisorganisator gebonden aan de Europese wetgeving inzake bescherming van de consument en tevens aangesloten bij het SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

Verfijn uw zoekopdracht

Selecteer thema

Vragen?

Bel: +31 (0) 20 8208720

Of wij bellen u

Reisadvies nodig?
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten