Beste Reiziger,

De wereld van Odysseus Luxe vakanties & Prive Rondreizen is een wereld van beleven, ervaren en vooral van genieten. Dichtbij of ver weg, bekend of onbekend, ontspannend of avontuurlijk, ongeacht of u alléén reist, met z'n tweeën of met familie en vrienden. Ons vakantieaanbod is altijd gebaseerd op kwaliteit, flexibiliteit, individueel...

Wist U dat wij…..

Ons reisaanbod naar de Victoria Falls


Op de grens van Zimbabwe en Zambia bevindt zich één van de indrukwekkendste natuurfenomenen ter wereld: de Victoria Watervallen. Over een breedte van 1700 m stort de Zambezi rivier zich in een 92 m diepe kloof en trekt een mistgordijn op  waarop de zon een waaier aan regenbogen creëert.

Onze Afrika-expert weet perfect hoe de Victoria Falls te combineren in een programma. Vraag advies.

 Zambia 'Under an African Sky' Safari

11-daagse fly in safari – Livingstone/Victoria Watervallen, Lower Zambezi National Park & South Luangwa National Park. U bezoekt de mooiste wildparken en natuurgebieden en verblijft in bijzondere lodges en tented camps. .

Zuid Afrika Verlenging 'The Victoria Falls'

3-daagse fly in vanuit JohannesburgBreng een bezoek aan de beroemde Victoria Watervallen aan de Zimbabwaanse kant.

Odysseus & Afrika Safari's

Odysseus & Afrika Safari's

" Africa is Calling " of wel " de roep van Afrika ". Geen continent dat de fantasie en verbeelding zo aanspreekt als Afrika. De naam Afrika roept beelden op van avontuur, nostalgie, romantiek en mysterie. " The craddle of man kind " ofwel de wieg der mensheid stond in dit fascinerende continent.

Lees verder

Verfijn uw zoekopdracht

Selecteer thema Werelddelen Landen

Perfect geregeld

’s Morgens net voor zonsopgang rits ik het doek open van onze luxe tent. Wat zich dan openbaart beneemt me bijna de adem: woestijnlandschap zo ver ik kan kijken, een paar spiesbokken die al vroeg op zoek zijn naar water en een breekbare stilte waarvan ik vanzelf begin te fluisteren. 

Thee en koffie staan al klaar op onze veranda. Een dikke badjas om ons in te hullen en dan maar wachten en stil genieten van de zon die alles langzaam opwarmt. Namibië: need I say more…

Pit Gooskens


------

"Een fantastische reis naar Afrika gehad, een geweldige ervaring en een goede mix van cultuur, natuur en relaxen".
Mevrouw Ouwendijk
------
'Geweldige vakantie in Anse Chastanet op St. Lucia gehad, geheel in Caribische stijl".
Familie de Breuk
----

Onze reisadviseur

Onze reisadviseurs maken graag een voorstel op maat.
Reisadvies nodig?
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten