Odysseus LV&R … Eindeloos Genieten

Stap in de wereld van Odysseus Luxe Vakanties & Rondreizen. Odysseus LV&R toont op deze website zijn toeristische aanbod, die tevens dient als inspiratie voor een onvergetelijke en stijlvolle vakantie. Bij Odysseus LV&R bent u verzekerd van kwaliteit en een persoonlijke service, waarbij uw wensen centraal staan. Het advies is van...

Wist U dat wij…..

Werelddelen

Met een zo groot aantal combinaties aan vluchten, hotels, transfers en andere arrangementen, is het organiseren van kwalitatieve wereldreizen een ingewikkeld proces waarvoor de ervaring van topspecialisten noodzakelijk is.

Odysseus heeft voor elke bestemming de beste experts in huis met elk ministens 10 jaar ervaring in ‘hun’ gebied.

Het is deze doorgedreven kennis door persoonlijke ervaring van de experts die de basis vormt van Odysseus. Indien u de vakantie die u zoekt niet in onze brochures kan vinden, contacteer dan via uw reisbureau deze experts. Zij putten uit een enorme kennis en reiservaring en zullen zo snel een offerte voorleggen. Houdt er rekening mee dat een reis op maat onvermijdelijk meer zal kosten dan een programma recht uit de brochure, maar we garanderen u altijd de beste keuze.

Perfect geregeld

"Een fantastische reis naar Afrika gehad, een geweldige ervaring en een goede mix van cultuur, natuur en relaxen".
Mevrouw Ouwendijk

'Geweldige vakantie in Anse Chastanet op St. Lucia gehad, geheel in Caribische stijl".
Familie de Breuk

Onze reisadviseur

Onze reisadviseurs maken graag een voorstel op maat.
Reisadvies nodig?
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten