Beste Reiziger,

De wereld van Odysseus Luxe vakanties & Prive Rondreizen is een wereld van beleven, ervaren en vooral van genieten. Dichtbij of ver weg, bekend of onbekend, ontspannend of avontuurlijk, ongeacht of u alléén reist, met z'n tweeën of met familie en vrienden. Ons vakantieaanbod is altijd gebaseerd op kwaliteit, flexibiliteit, individueel...

Wist U dat wij…..

Werelddelen

Met een zo groot aantal combinaties aan vluchten, hotels, transfers en andere arrangementen, is het organiseren van kwalitatieve wereldreizen een ingewikkeld proces waarvoor de ervaring van topspecialisten noodzakelijk is.

Odysseus heeft voor elke bestemming de beste experts in huis met elk ministens 10 jaar ervaring in ‘hun’ gebied.

Het is deze doorgedreven kennis door persoonlijke ervaring van de experts die de basis vormt van Odysseus. Indien u de vakantie die u zoekt niet in onze brochures kan vinden, contacteer dan via uw reisbureau deze experts. Zij putten uit een enorme kennis en reiservaring en zullen zo snel een offerte voorleggen. Houdt er rekening mee dat een reis op maat onvermijdelijk meer zal kosten dan een programma recht uit de brochure, maar we garanderen u altijd de beste keuze.

Perfect geregeld

’s Morgens net voor zonsopgang rits ik het doek open van onze luxe tent. Wat zich dan openbaart beneemt me bijna de adem: woestijnlandschap zo ver ik kan kijken, een paar spiesbokken die al vroeg op zoek zijn naar water en een breekbare stilte waarvan ik vanzelf begin te fluisteren. 

Thee en koffie staan al klaar op onze veranda. Een dikke badjas om ons in te hullen en dan maar wachten en stil genieten van de zon die alles langzaam opwarmt. Namibië: need I say more…

Pit Gooskens


------

"Een fantastische reis naar Afrika gehad, een geweldige ervaring en een goede mix van cultuur, natuur en relaxen".
Mevrouw Ouwendijk
------
'Geweldige vakantie in Anse Chastanet op St. Lucia gehad, geheel in Caribische stijl".
Familie de Breuk
----

Onze reisadviseur

Onze reisadviseurs maken graag een voorstel op maat.
Reisadvies nodig?
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten